Boomverzorgers

Boomverzorgers

Beschadigt de bomen niet

Bekijk hieronder ons assortiment klimtouwen voor boomverzorgers. Alle touwen – behalve het 20 mm-touw – kunnen wij voorzien van een gestikte ooglus.

Filter:

Touwen Boomverzorgers

Zoekt u een zaak waar u touwen kunt kopen voor boomverzorging? Maak dan kennis met ons familiebedrijf uit Lede, nabij Aalst. Commandotouwen Goeman heeft meer dan 30 jaar ervaring. Daardoor kunnen wij u een uitstekende kwaliteit en een excellente service aanbieden. Ontdek hieronder meer over onze touwen voor boomverzorging.

Touwen voor boomverzorging

Ons assortiment aan touwen voor boomverzorging is uitgebreid. Zo kunt u bij ons terecht voor afvangtouwen met pu-coating 12mm, 14mm of 16mm, klimtouwen Goeman A11,5mm, Venom 11,8mm, enzovoort. Verder zijn al onze touwen, dus ook de canyoningtouwen bijvoorbeeld, duurzaam door hun versterkte mantel. Onze touwen onderscheiden zich van andere door de kwaliteit. Ze zijn geschikt voor intensief gebruik en dat werd succesvol getest door het Belgisch leger.

Contacteer ons voor meer informatie

Heeft u vragen over onze touwen voor boomverzorging? Of wilt u meer weten over onze andere touwen, zoals onze deathridetouwen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Wij zijn bereikbaar via het e-mailadres info@commandotouwengoeman.be, via het nummer 0478 32 86 60 en via het contactformulier. Wij helpen u met alle plezier verder. U kunt ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen om inzicht te krijgen in de prijs van de aankoop die u wilt doen.   

Een klimtouw nodig als boomverzorger?

Aarzel dan niet om uw vrijblijvende offerte aan te vragen!