Canyoning

Canyoning

Afdalen volgens de regels van de kunst

Bekijk hieronder ons assortiment aan canyoningklimtouwen. Alle touwen – behalve het 20 mm-touw – kunnen wij voorzien van een gestikte ooglus.

Filter:

Touwen Canyoning

In het bezit zijn van kwalitatieve canyoningtouwen is belangrijk om veilig te kunnen afdalen. Commandotouwen Goeman uit Lede, nabij Aalst, heeft een ruim aanbod aan touwen voor verschillende doelgroepen. Daarnaast vindt u bij ons ook hoogwaardig klimmateriaal. Met onze jarenlange ervaring in de sector bent u meteen verzekerd dat u degelijk materiaal aankoopt.

De perfecte canyoningtouwen voor intensief gebruik

Al onze touwen zijn geschikt voor intensief gebruik, zo ook onze canyoningtouwen. Het Belgische leger, dat zelf gebruikmaakt van onze touwen, testte onze producten uit. Na die testen ontving onze gespecialiseerde onderneming het veiligheidslabel UIAA-CE. Naast onze canyoningtouwen, kunt u bij ons ook aankloppen voor touwen die kunnen ingezet worden voor onder andere de verzorging van bomen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u interesse in onze canyoningtouwen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, zodat u een overzicht krijgt van de prijs van uw toekomstige aankoop. Bekijk zeker ook eens ons aanbod aan klimaccessoires. U vindt bij ons onder andere karabijnhaken, klimgordels, helmen, katrollen, handgrepen, leeflijnen, enzovoort. Dat materiaal is de ideale aanvulling op de klimtouwen die wij aanbieden. Als u nog vragen heeft over ons materiaal, dan kunt u ons altijd contacteren via het e-mailadres info@commandotouwengoeman.be, via het nummer 0478 32 86 60 en via het contactformulier op onze contactpagina.

In alle veiligheid kunnen afdalen?

Aarzel dan niet om uw vrijblijvende offerte aan te vragen!