Zelf ontwikkelde touwen

Partner van het Belgisch leger

UIAA-CE-gecertificeerd materiaal

Deathridetouw

Een deathride moet voorzien zijn van een kwaliteitsvol deathridetouw. Daarvoor kunt u terecht bij ons familiebedrijf. Commandotouwen Goeman uit Lede, nabij Aalst, heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de sector van klimmateriaal. Bij ons vindt u zowel touwen voor indoor- als outdooractiviteiten. Daarnaast kunt u bij ons ook klimaccessoires aankopen.

Wenst u meer informatie?

Een zelfontwikkeld deathridetouw

Wij ontwikkelen onze touwen zelf, om onze klanten te kunnen voorzien van heel stevig materiaal. Om u te kunnen garanderen dat al onze touwen, zoals onze deathridetouwen (een 20 mm-kern-manteltouw of een tokkeltouw) of onze canyoningtouwen, van goede kwaliteit zijn, deden wij ervaring op in het opleidingscentrum voor paracommando’s in Marche-les-Dames. De kwaliteitsnormen waaraan wij voldoen, kunt u verder op onze website raadplegen.

Commandotouwen paracommando

Kom meer te weten over onze producten

Als u meer wilt weten over onze deathridetouwen of over onze andere producten, dan kunt u altijd contact opnemen met ons. U kunt ons gespecialiseerde bedrijf bereiken via het e-mailadres info@commandotouwengoeman.be, via het nummer 0478 32 86 60 en via het contactformulier op onze contactpagina. Wij nemen uitgebreid de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Als u wilt weten wat het kostenplaatje van uw aankoop gaat zijn, dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.